fbpx

La portada del Plafó del mes de febrer està dedicada a l’espectacle de circ Fins i tot la foscor, que es pot veure el divendres 12 de febrer al Teatre Principal d’Olot. A les pàgines interiors es pot trobar l’agenda d’actes amb totes les activitats culturals previstes pels propers dies a la ciutat, com els concerts de Jazz Olot, Cocanha i Pau Vallvé, les xerrades d’Els grans interrogants de la ciència i l’exposició de Fèlix Atmetlla a la Sala Oberta 2, entre altres activitats.

A més, El Plafó dedica una doble pàgina a explicar l’univers creatiu Conde de Torrefiel, que passarà a finals de mes. La companyia farà una estada a Olot per representar dos espectacles i reunir-se amb diversos col·lectius. A l’apartat de notícies es recorda que els Museus d’Olot tenen l’entrada gratuïta mentre duri el confinament municipal. També s’explica l’estada d’Ada Vilaró i de Gemma Rodríguez a la residència Faber i s’anuncien els Clubs de lectura fàcil, organitzats pel Servei de Català d’Olot. La directora dels Museus d’Olot, Montserrat Mallol, respon l’entrevista de la contraportada.

Descarrega’t el Plafó del mes de febrer

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Joan Barnadas parla de la importància de la recerca en els fets de la Guerra Civil, per girar full i poder reconciliar els dos bàndols, que encara tenen massa ferides oberts. A sota, es recorda el centenari del naixement del fotògraf garrotxí Rossend Coma. El me’n recordo d’aquest mes el firma Jordi Puig i Martín, i Domènec Moli recorda la figura de Miquel Macias. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en els topònims relacionats amb la paraula Mas.

Els altres articles del Cartipàs d’aquest febrer van a càrrec de Joan Tresserras, Josep M. Muñoz, Emili Bassols i Isamat, Margarida Casacuberta i Maria de Lluc Serra.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top