La portada del Plafó del mes de febrer està dedicada a l’espectacle de circ Fins i tot la foscor, que es pot veure el divendres 12 de febrer al Teatre Principal d’Olot. A les pàgines interiors es pot trobar l’agenda d’actes amb totes les activitats culturals previstes pels propers dies a la ciutat, com els concerts de Jazz Olot, Cocanha i Pau Vallvé, les xerrades d’Els grans interrogants de la ciència i l’exposició de Fèlix Atmetlla a la Sala Oberta 2, entre altres activitats.
A més, El Plafó dedica una doble pàgina a explicar l’univers creatiu Conde de Torrefiel, que passarà a finals de mes. La companyia farà una estada a Olot per representar dos espectacles i reunir-se amb diversos col·lectius. A l’apartat de notícies es recorda que els Museus d’Olot tenen l’entrada gratuïta mentre duri el confinament municipal. També s’explica l’estada d’Ada Vilaró i de Gemma Rodríguez a la residència Faber i s’anuncien els Clubs de lectura fàcil, organitzats pel Servei de Català d’Olot. La directora dels Museus d’Olot, Montserrat Mallol, respon l’entrevista de la contraportada.
A la primera pàgina d’El Cartipàs, Joan Barnadas parla de la importància de la recerca en els fets de la Guerra Civil, per girar full i poder reconciliar els dos bàndols, que encara tenen massa ferides oberts. A sota, es recorda el centenari del naixement del fotògraf garrotxí Rossend Coma. El me’n recordo d’aquest mes el firma Jordi Puig i Martín, i Domènec Moli recorda la figura de Miquel Macias. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en els topònims relacionats amb la paraula Mas.
Els altres articles del Cartipàs d’aquest febrer van a càrrec de Joan Tresserras, Josep M. Muñoz, Emili Bassols i Isamat, Margarida Casacuberta i Maria de Lluc Serra.