XERRADES
Taula rodona “La millora contínua, un eix estratègic més enllà de l’eficiència productiva”
Amb Ramon Cros, Abel Oliveras, Jordi Dilmé i Pau Ortiz, de Noel Alimentària
Dilluns 2 de desembre de 2019, 18 h, Casino Olotí
![Taula rodona “La millora contínua, un eix estratègic més enllà de l’eficiència productiva”](https://www.olotcultura.cat/wp-content/uploads/2019/11/LOGO_EURAM.jpg)
Taula rodona moderada per Óscar Cabana.
La millora continua s’està imposant en les companyies no tant sols per optimitzar els processos productius, sinó com a catalitzador de canvis culturals. Coneix, a través dels seus responsables, què ha implicat implementar aquesta metodologia a Noel Alimentaria.
Noel Alimentaria, ubicada a Sant Joan Les Fonts (La Garrotxa), és una empresa familiar de quarta generació especialitzada en la producció i la distribució de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques tant pel mercat nacional com internacional. Amb una facturació de 277M€ al 2018, prop de 1.200 treballadors i 12 plantes productives, s’ha convertit en una de les principals empreses estatals d’elaborats carnis.