Chocolat
Dissabte 16 de novembre de 2024, 20 h, Equilibri Restaurant
Una història dolça i delicada on el cacau esdevé un vehicle per a les emocions.
Lasse Hallström, 2000
Activitat emmarcada dins de les Nits de Cinema Gastronòmic d’Equilibri Restaurant. Es tracta de la segona edició d’una proposta que combina el millor del setè art amb una experiència culinària única que se celebrarà a l’espai del restaurant a Olot. Aquest any, el cicle inclourà quatre pel·lícules icòniques del cinema internacional amb un vincle espeical amb el món de la cuina i els sabors. Cada pel·lícula anirà acompanyada d’un menú dissenyat específicament per transmetre els sabors, aromes i emocions que es veuen a la pantalla, creant així una experiència totalment immersiva.
Les Nits de Cinema Gastronòmic són una oportunitat perquè els comensals puguin gaudir d’una experiència multisensorial. Cada menú ha estat pensat per reflectir l’essència de la pel·lícula, combinant ingredients de proximitat i tècniques culinàries contemporànies amb un toc artístic.
20 h – Oberutra de portes
20.30 h – Inici de la pel·lícula
Organitza: Equilibri Restaurant