fbpx
CIRC

Nanuq

Cia. Voël

Dissabte 14 de desembre de 2024, 18.30 h, Teatre Principal d’Olot

Nanuq

Somien els ossos? Si ho voleu saber, i també que us expliquin amb el llenguatge del circ la història d’una amistat que va més enllà dels prejudicis, veniu a veure aquest espectacle per a tots els públics. Una història ben fresca que s’inspira en l’hivern.

Si aquest desembre, amb el Nadal que s’apropa, voleu entrar en calor, us aconsellem que vingueu a veure aquesta companyia de circ contemporani que ambienta el seu tercer espectacle en un paisatge hivernal.

Us parlen de l’amistat, una amistat pura entre éssers molt diferents, i de com les aparences poden ser enganyoses, però sobretot pretén ser una oda al món dels somnis i als ossos polars.

Neu, silenci, una claredat encegadora i un paisatge blanc amb mil matisos són el teló de fons per a la història de dos personatges que, en aquest espai fred, busquen l’escalfor de la companyia. I així naixerà una amistat que supera prejudicis, aquells murs que construeixen els adults, però que no tenen cabuda en la ment dels infants ni en la dels ossos.

Una música instrumental descriptiva interpretada en directe acompanyarà les emocions i les accions dels personatges. Us parlaran amb el llenguatge del circ, amb el quadrant rus (una tècnica acrobàtica aèria a duo molt poc coneguda) o explorant a duo les possibilitats de la bola d’equilibri. I veureu també una antiga dansa xinesa, la famosa dansa del lleó que es balla cada inici d’any, reconvertida i adaptada per a l’ocasió.

Espectacle organitzat en col·laboració amb La Coordinadora.

https://www.ciavoel.com/ca/

Idea original, direcció i dramatúrgia: cia. Voël
Interpretació en escena: Debi Cobos, Jordi Serra, Joan Bramon i Bernat Ferrer
Regidoria de l’escenari: Bernat Ferrer
Espai sonor: Joan Bramon
Il·luminació: Ignasi Solé
Acompanyament artístic: Magí Serra (ull extern i coreografia), Joan Ramon Graell (circografia i tècniques de circ) i Sebastià González (dansa del lleó xinés)
Inspiració i coreografia animal: Enano
Audiovisuals: Julià Rocha
Vestuari: Rosa Lugo
Escenografia: cia. Voël


Activitats Relacionades:

Go to Top