fbpx
MÚSICA

Pablo Martín Trio

Dissabte 5 d'octubre de 2024, 20 h, Sala El Torín

Pablo Martín Trio

Una proposta nascuda a Barcelona que busca un directe fresc, elegant i enèrgic.

Pablo Martín Trio juga amb composicions pròpies influenciades en el hard-bop i el jazz contemporani i també amb certa sonoritat pop a partir de composicions i arranjaments propis i amb la mirada posada en alguns trios històrics i experimentant amb les possibilitats sonores i creatives que ofereix el format.

La formació ha participat en diferents festivals i sales tant a escala nacional com internacional, i destaquen el Jamboree de Barcelona, la Sala Clamores de Madrid, el Clasijazz d’Almeria o la Nova Jazz Cava de Terrassa. També han estat presents a festivals com Talents Jazz la Pedrera, Jazz al Relente (Gibraltar) o Jazz a la Frontera (Jerez de la Frontera). Fora de la península la formació ha actuat a llocs com França o Itàlia. El grup va ser el guanyador de la primera edició del Premi Talent, impulsat per l’AC/E i el Taller de Músics, i finalista al Fara Jazz Live Award d’Itàlia. Al desembre del 2020 van llançar el seu primer àlbum, State of the Trio: Live at Nova Jazz Cava, que va ser nominat a quatre categories als Premis Min 2021, entre elles al Millor Àlbum de Jazz. L’estiu del 2023 va sortir el seu segon àlbum, Forward, amb el segell català UnderPool. Forward va ser nominat als Premis Enderrock i als Premis Min com a Millor Disc de Jazz 2023 i Artista Emergent.

Repertori: per al Festival l’Hora del Jazz voldríem presentar Forward, un àlbum tot de música original que explora el format trio en composicions que juguen amb diferents estils i influències com el hard-bop, el jazz contemporani o el bolero.

Pablo Martín, saxo tenor i clarinet
Héctor Tejedo, contrabaix
Kike Pérez, bateria


Activitats Relacionades:

Go to Top