El Festival Música als Masos torna del 5 al 21 de juliol amb una programació variada de 10 concerts de música de cambra en diversos masos i cases garrotxins.

En aquesta vuitena edició del festival s’incorporen a la programació dues localitzacions exteriors: el Mas El Solà de Batet i l’Església de Santa Maria de Besalú.

Les entrades ja es poden comprar a través del portal web del Festival.

Del 5 al 21 de juliol torna el Festival Música als Masos amb una programació variada de música de cambra. Enguany, el Festival comptarà amb 10 concerts  repartits entre les poblacions d’Olot, Besalú, Riudaura, la Vall d’en Bas i Sant Feliu de Pallerols.

Com cada any, els concerts tindran lloc en sales de masos i cases garrotxins. Com a novetat, s’incorporaran dues localitzacions exteriors: el Mas El Solà de Batet i l’Església de Santa Maria de Besalú que, per la seva singularitat i bones condicions acústiques, garanteixen una experiència directa i propera, un tret que marca el segell propi del Festival. Per altra banda, també són novetat d’aquest any les sales del Mas El Prat de la Vall d’en Bas i Can Llaudes de Besalú, espais que s’uneixen a altres ja coneguts com el Mas Vayreda, la Casa Solà-Morales, el Mas Subiràs, el Mas La Fàbrega o Ventós.

Per aquesta vuitena edició s’ha aconseguit combinar en la programació una gran varietat instrumental que reuneix joves promeses i alguns dels artistes més reconeguts del nostre país. Veurem formacions com el Quartet la Bergamota, que ens acompanyen de nou, aquest cop amb un repertori del barroc tardà de J. S Bach; el Quintet Kambrass, una jove formació d’instruments de vent metall amb una ja sòlida trajectòria en el món de la música clàssica; el duet de piano i violí Oliu-Villalba, que retornen al festival amb la interpretació de les monumentals primeres sonates de Fauré i Prokófiev; o el violoncel·lista Arnau Tomàs, un dels músics més destacats del nostre país en un concert on presentarà el seu nou treball discogràfic en solitari. Completen la programació el Quartet Vivancos i Àlex Olmedo, el Duet Sánchez-Fortuny, el Quintet Senarts, el Duet Pujolràs-Glidden i l’Ensemble Anacronía.

Com cada any, els concerts s’acabaran amb una copa de vi del celler Vinyes dels Aspres, que, a part de la qualitat dels seus productes, té una estreta relació amb la música, ja que són descendents d’Eduard Toldrà, compositor del qual podrem apreciar diferents obres al Recital de Lied, de la mà del Duet Mas-Serra, una composició jove de piano i veu, el divendres 19 de juliol.

Els deu concerts tindran una durada d’una hora i s’adrecen a un públic molt reduït. Hi haurà dos torns de cada concert, amb l’excepció dels que seran a l’aire lliure. Els dies laborables, els concerts seran a les 19 h i a les 21 h i el cap de setmana a les 18 h i a les 20 h. Per la seva banda, els concerts de torn únic seran a les 20 h.

El preu de les entrades és de 18 euros per al públic general, 15 per als socis de l’Associació Música als Masos, 9 per als menors de 30 anys i gratuït per als menors de 13.

La venda anticipada d’entrades al públic general es farà a través de la pàgina web del festival a partir d’avui 3 de juny. Les entrades també es podran comprar a taquilla el mateix dia del concert sempre que en quedin de disponibles. El Festival recomana comprar-les anticipadament pels aforaments limitats dels concerts.

Tota la informació i venda d’entrades a www.musicamasos.cat.

Programació del Festival