fbpx
LLETRES

Llegir té premi

25 de juny - 30 d'agost de 2024, Biblioteca Marià Vayreda

Llegir té premi

La Biblioteca Marià Vayreda organitza aquest estiu la 9a edició del concurs Llegir té premi.

El participant tria una lectura entre totes les propostes en català, castellà i anglès que es troben a la plataforma. Algunes de les lectures es troben disponibles per llegir a la mateixa plataforma o es poden trobar a l’eBiblioCat, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya, o a través de la seva xarxa de biblioteques públiques.

Els participants responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces del seu avatar, guanyar medalles virtuals i ascendir als rànquings per optar a més premis. Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del participant.

La participació és individual. Addicionalment, cada participant pot crear o unir-se a un equip per accedir als premis d’equips. Hi ha premis per als guanyadors de les diferents categories. A la sala infantil i al primer pis de la Biblioteca hi trobaran expositors amb els llibres del concurs a partir del 25 de juny.

Inscripcions: a partir del 20 de maig a www.llegirtepremi.cat. Cal tenir el carnet de la Biblioteca.

Edat recomanada: infants i joves d’entre 8 i 16 anys

Go to Top